VIGTIGT - Nye åbningstider pr 1/6-2024 - Se dem her

Trespass

Trespass er et af de største outdoor tøjbrands fra England. Nærmere bestemt er virksomheden fra Glasgow i Skotland, hvor de startede tilbage i 1938. Dengang arbejdede "kun" 12 syersker på deres 111 m2 store lager, hvor de producerede beklædning til det lokale politi og militær. Efterfølgende blev både anorakter og vandtætte jakker sat på produktionslinjen. 

 

I 1977 flyttede Trespass fra deres gamle lokaler til et nyt kontor/lager på lige omkring 920 m2, hvor de udviklede nye lækre outdoor produkter til det voksende sortiment. Op igennem 80'erne vokser virksomheden ekstremt hurtigt og brandet Trespass blev født. I 1990'erne udviklede virksomheden sig yderligere og der begyndte at komme flere og flere egne Trespass butikker rundt omkring i Europa og senere i USA og Asien. 

I 1990'erne var virksomheden også vokset så stor at Trespass udviklede deres eget stof, nemlig deres Tres-Tex, som er en effektiv vandtætning mod dårligt vejr. De har også udviklet andre forskellige stof så som Softshell, Coldheat, AirTrap, Duoskin og Moskitophobia. 

 

Årtusindskiftet betød også bygningen af et nyt hovedkontor i Glasgow tilhørende 2 kæmpe lagerbygning, som kan håndtere de mange nye medarbejdere der kommer til Trespass. 

I dag findes der hundredevis af Trespass butikker rundt omkring i hele verden med masser af outdoor beklædning og tilbehør til fornuftige priser, hvor kvaliteten er fornuftig. 


Trespass