Bestseller
HHA Transportabel PCP/HPA kompressor
HHA Transportabel PCP/HPA kompressor
HHA Transportabel PCP/HPA kompressor

HHA Transportabel PCP/HPA kompressor

3.999,00 DKK

Model/Varenr.: HHA-KOMP
Vægt: 9,5 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Vil du også gerne kunne fylde dine egne tanke op til enten dit PCP luftgevær eller til dit HPA airsoft gevær? Så har vi her løsningen til dig! Her har vi nemlig en PCP/HPA kompressor som kan fylde 300 bar (4500 psi) i din tank! Og så er den endda transportabel, hvilket er ekstremt smart! Den kommer nemlig med omformer sådan den kan lades op via start kabler (som medfølger), hvilket gør at den kan lades op via dit bilbatteri. Alternativt kan den stå hjemme hvor den får strøm direkte fra din stikkontakt. 


Kompressoren her er en autosto model, hvilket betyder at du får auto-stop funktion, hvilket er meget vigtigt, da du ikke selv skal holde øje med din flaske hele tiden så. mange andre af disse transportable kompressorer kommer nemlig ikke med autostop! 


Kompressoren her skal ikke bruge noget eksternt ift til køling, da den er luftkølet og der sidder en vand/olie seperator indeni. 
Den kan fylde en 0,5 Liters flaske fra 200-300 bar på ca. 8 minutter og hvis flasken er helt tom tager det ca 24 minutter. 

Bemærk kan kun bruges på tanke op til cirka 1 liter!