Vi har åbent som normalt og sender som normalt. Midlertidig Gratis levering til hjemmet ved køb for 999,- 📦


Hatsan Flash QE 4,5 mm, PCP

Hatsan Flash QE 4,5 mm, PCP

4.299,00 DKK

Klarna

Model/Varenr.: 0401267
Vægt: 2.5 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (Op til 5 hverdages levering)
stk

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi en lækker og prisvenlig model fra Hatsan, nemlig deres nye Hatsan Flash QE som er et PCP luftgevær med en tank hvor der kan skydes ca. 100 skud før den skal tankes igen. Luftgeværet skyder hele 325 m/s! Den benytter 14 skuds magasin sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted! der medfølger to magasiner. 

 

Modellen her kommer med et ergonomisk syntetisk skæfte med en indbygget thumbhole for bedre greb på geværet. Derudover får en kindpude i Monte Carlo form. Bagkappen på geværet er lavet af gummi for bedre greb på skulderen! Den har et taktisk udseende med lang railskinne øverst til kikkert, hvor både 11 mm og 22 mm montageringe kan påsættes! Udover dette er der også en railskinne nederst til at påsætte f.eks. støtteben osv. 
Luftgeværet kommer med Hatsan's eget udviklede system kaldet QuietEnergy som gør at lyden fra luftgeværet bliver nedsat med op til 50%! Derudover er der selvfølgelig riffelgang i løbet på den!

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 


VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 100 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 325 m/s
Længde 915 mm
Vægt 2500 gram
Løbslængde 450 mm
Magasin kapacitet 14 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual