Hatsan Striker 1000X, 4,5 mm

1.649,00 DKK

Model/Varenr.: 401252
Vægt: 3,3 kg.
Lagerstatus: Bestillingsvare (1-3 dages levering)

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Her har vi et fedt luftgevær fra Tyrkiske Hatsan, som er kendt for at lave prisvenlige men utroligt holdbare luftgeværer. Her har vi modellen Striker 1000X som har en udgangshastighed på hele 305 m/s! 

Den kommer med et virkelig flot træskæfte i tyrkisk valnød med en Monte Carlo kindpude udskæring. Den har netskæring på selve skæftet, hvilket giver et noget bedre greb for dig! Derudover kommer den med en ventileret gummi bagkappe til at tage noget af rekylet og give et bedre greb på skulderen. Geværet kommer med et stålløb med riffelgang. 

 

Udover dette kommer geværet med Hatsan's egen Quattro 2 Stage aftrækker, som er justerbar, hvilket gør du kan justere aftrækker sådan den passer til dig! Dette giver en bedre føling og i sidste ende mere præcision. Udover dette har den også inbygget Hatsan's SAS (Shock Absorber System) som er lavet til at nedsætte rekylet fra geværet gevaldigt og også give bedre præcision ved skud. 

 

Den kommer sidst men ikke mindst også med Truglo fiberoptisk sigte, hvilket gør at det føles som om det lyser op når man skyder. Bagsigtet på geværet kan desuden justeres for bedre sigte. Hvis du hellere vil have en kikkert købt og på, så er dette også muligt da der er en skinne øverst på geværet til netop dette. Der skal benyttes 11 mm montageringe. 

Udgangshastighed 305 m/s
Længde 1095 mm
Vægt 2900 gram
Løbslængde 420 mm
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Træ
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær
Der medfølger Manual