Hatsan BullBoss PCP, 4,5 mm

4.999,00 DKK

Model/Varenr.: 0401198-5
Vægt: 4,3 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank der sidder under løbet. Dette betyder at du kan skyde ca 100 skud inden tanken skal genopfyldes. Eneste ting der skal lades er at ladegrebet skal trækkes tilbage for at indsætte et nyt skud ind i selve luftgeværet fra det 10 skuds magasin som medfølger! 

 

Denne Hatsan Bullboss er en bullpup model som er meget kompakt men stadig har sit lange løb, sådan du får god power og længde på den! Geværet her skyder hele 355 m/s med almindelige 4,5 mm hagl! Den benytter 10 skuds magasin, som medfølger! Dette giver hurtige skud. Ekstra magasiner kan tilkøbes. 

 

Bullboss kommer med et ergonomisk bullpup syntetisk skæfte med pistolgreb til at holde ved. Den har desuden noget checkering foran og på pistolgrebet for et godt greb. Derudover kommer den med en justerbar kindpude, som nemt og hurtigt kan justeres til at passe til dig for øget komfort og præcision ved skud! Udover dette får du også en gummi bagkappe som tager lidt af rekylet samt giver et bedre greb på skulderen! 
Løbet på geværet er udstyret med Hatsan's egen QuietEnergy system som nedsætter lyden fra luftgeværet op til 50%! Løbet er selvfølgelig også med riffelgang. 

 

Luftgeværet her har indbygget Hatsans system Quattro 2-Stage aftrækker, som gør at du kan justere din aftrækker til at passe lige til dig! Dette giver øget præcision og bedre greb på aftrækkeren. 

 

Den kommer klar til at påsætte en kikkert på den! Kikkerten kan sættes på ved at benytte skinnen øverst på geværet hvor du både kan benytte 11 mm montageringe men også 22 mm montageringe til kikkerten. 

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 100 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 355 m/s
Længde 935 mm
Skudmetode Single Action
Vægt 4300 gram
Løbslængde 585 mm
Magasin kapacitet 10 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual