Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

GATE

I mere end otte år har Gate designet og produceret de mest innovative ECU’er og Mosfets (Metal Oxide Semiconuctor Field Effect Transistor) på airsoft markedet. Med deres egen produktion i Polen bliver Gates Mosfets produkter solgt med succes i mere end 20 lande verden over. Gate er klart de førende på markedet, hvad angår Mosfets. Deres sortiment rummer en masse forskellige modeller. Den mindste model er lavet udelukkende til, at beskytte dit kontaktsæt i dit gevær, så det kan klare en højere spænding fra batteriet, hvor nogle af Gates andre modeller begynder at have funktioner som batteribeskyttelse, burst, eller active break.
Det vildeste er Gates Titan serie, som erstatter dit kontaktsæt med en ECU (Electric Control Unit), som kan programmeres via computer eller fjernbetjening, og som opgraderer dit geværs funktioner til et helt nyt niveau. En Airsoft Mosfet virker som et arbejdsrelæ. Den leder spændingen uden om kontaktsættet og optimerer alt kraften i spændingen til motoren uden tab. Dette bruges ofte, hvis man vil køre med kraftigere batterier og derved øge reaktionsevnen på sit gevær uden at grille sit kontaktsæt.


GATE