Ny hjemmeside

oprettet d. under Nyheder

Ny hjemmeside

Hej og velkommen, 

 

Først og fremmest, tusind tak for du har valgt at trykke dig ind på vores helt nye, flotte hjemmeside som har været udnervejs et stykke tids. Og tak for du har valgt at læse dette blogindlæg. 


Vi er selv hos HandelshusetAulum meget stolte og glade for vores nye side og forhåbentlig bliver din oplevelse rigtig god herinde og får en bedre oplevelse med at finde de produkter du har brug for. 
Den nye side her er nydesignet og mere overskuelig med større billeder samt et mere brugervenligt system til at finde varerne. 


Men ingen er perfekte, hvilket vi og vores hjemmeside heller ikke er. Vi er skiftet over på den nye platform her en smule før planlagt, da vi havde nogle udfordringer med betaliger med mastercard på den gamle, derfor vil der mangle billeder på nogle produkter, men hvis du er i tvivl om noget, så kontakt os endelig, så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig! 

Der vil også kunne være nogle småfejl her og der i forhold til priser, beskrivelser eller mere tekniske ændringer. Og lige netop ved dette ønsker og håber vi at du kunne tænke dig at komme med en tilbagemelding med hvad du mangler, hvilken fejl du har oplevet hos os. Dette kan gøres på support@bk-fiskegrej.dk så vil vi få kigget på det! 

 

Vi har som en ekstra lille ting valgt her den første uge af shoppens onlinetid at give dig 10 % rabat på samtlige varer i shoppen!  - Disse er allerede trukket fra som du nok har set. Køb løs! 

 

Vi er altid klar på telefonen (97473178) eller via mail support@bk-fiskegrej.dk til at besvare alle spørgsmål du skulle have. 

 

Hav en dejlig dag og køb løs :)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar