Nye kundetiltag hos Handelshuset Aulum

oprettet d. under HandelshusetAulum

Nye kundetiltag hos Handelshuset Aulum

 

General Kenneth har været i tænkeboks og lyttet til nogle af de forslag der er kommet fra soldater der har bestilt ordre hos os på vores webshop! Tak for alle de små ideer, dem er vi MEGET taknemmelige for her på basen i Aulum.

 

Jeg ønsker altid at gøre det bedste jeg kan for at vi kan levere den bedst mulige service til vores kunder! Det betyder også at vi pr dags dato indfører et par nye tiltag der gør det endnu federe at være soldat i vores bataljon!

 

Første nyhed er en ting som måske ikke synes af meget, men som kan være guld værd! Vi indfører nemlig 365 dages returret! De første 14 dage er selvfølgelig som altid fuld fortrydelsesret hvor der herefter er returret i de resterende 351 dage. Helt konkret betyder det at du kan komme af med en vare du ikke fik brugt (og åbnet) op til et år efter den er købt! Og det er både via webshoppen og i butikken. Du står kun selv for forsendelsesomkostningerne eller for at køre i butikken, så betaler vi det betalte beløb tilbage til dig eller du kan finde nogle andre mega fede produkter!

 

Nyhed nummer to er en Danmarks nyhed indenfor Airsoft - Vi indfører Skandinavisk prismatch på ALLE produkter inden for vores Hardball og Luftvåben - Heriblandt også beklædning og beskyttelse! Det betyder at hvis du finder produktet i Sverige, Norge, Finland eller Danmark billigere end hos Handelshuset Aulum, så matcher vi prisen og vi fratrækker differencen!
Dog er det vigtigt at understrege at der er tale om den totale pris inklusiv fragt, moms og evt. told (fra Norge) - Derfor matches der kun på den samlede pris.
De korrekte udregninger osv. kan findes ved at klikke på “Services” og “Skandinavisk Prismatch” - Der kan du også se hvordan du gør brug af denne nye lækre prismatch!

 

Her til sidst vil jeg gerne dele en lille hemmelighed med jer der er kommet så langt ned i min roman (Men man skal have det hele med). Vi arbejder på en større nyhed der gør det nemmere og smartere at handle hos os på nettet især! Det er en ting som har været efterspurgt via de her små forslag man kan skrive når man bestiller en ordre hos os samt af folk i butikken! :) - Mere vil jeg ikke sige for nu og der er heller intet konkret tidspunkt på hvornår det forventes opdateret, men det bliver fedt, det lover jeg!

 

Aller aller sidste ting jeg gerne vil sige her i blogindlægget er at du virkelig skal unde dig selv et besøg i vores “Oprydningskategori” for der gemmer sig virkelig nogle FANTSTISKE tilbud hvor du kan spare op til 85% og hvem vil ikke gerne det? Altså jeg ville! Og som bonusinfo, tjek kategorien ud engang imellem, der kommer nemlig nye produkter til samt andre bliver måske sat endnu mere ned? Så hvor længe tør du vente? :)

 

Det var alt fra generalen denne gang! Du må have en fantastisk god weekend og happy pew pew hvis du skal en tur ud på banerne i weekenden. Forhåbentlig er du bedre end din modstander og får nogle fede kills!

 

Over and out!
General Kenneth


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar