Nyt webshop design

oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder

 

Kære kunde, 

 

Som du nok har opdaget har vi fået opdateret vores design på vores webshop, hvilket vi er meget stolte af! Nogle af jer er kommet med forskellige holdninger og bud på hvordan man kunne optimere vores shop og hvad der har drillet og vi har lyttet på jer! 

 

Derfor kommer vores nye design også nu. Vi har haft fuld fokus på det du er kommet til os for, nemlig at købe og finde de varer du leder efter! Siden er også blevet mere responsiv og fylder derfor hele siden fremfor “kun” midten.

 

Shoppen er blevet simplificeret en del så fokus nu er på netop produkterne. Vores søge sektion er blevet en del mindre på selve shoppen, men den er faktisk blevet endnu bedre og lærer løbende hvad folk søger efter, sådan den kommer med de helt rigtige produkter frem under søgningen! Så søg endelig bare løs. 

 

Menuen med info osv er flyttet over i højre hjørne for at øge overblikket når man klikker ind på det.

 

Hvis du kommer til vores shop via din telefon eller tablet, drillede den gamle shop lidt her og der. Den var, for nu at være ærlig, ikke voldsomt brugervenlig på mindre enheder! Dog er der her blevet arbejdet meget på at få fokus på en god brugervenlighed på mindre enheder, hvilket er lykkedes rigtig godt synes vi selv! 

 

Som en helt ny feature kan vi løfte sløret for vores nye udgangshastighed filter, hvilket betyder at du kan sortere i våben alt efter hvilken udgangshastighed du ønsker - Dette gør oplevelsen meget bedre for dig som kunde

 

Selve designet er den for nu sidste del af optimeringer på shoppen. Vi har i år introduceret Klarna som betalingsmetode, hvor du kan købe varerne nu og betale om 14 dage eller 1 måned med faktura (som er gebyrfrit)! 

 

Udover dette har vi også fået mulighed for at levere i “vores egen” Nærboks foran butikken, som fungerer som afhentning i butikken, bare alle 24 timer i døgnet! Vi pakker ordren indenfor butikkens lukketid og putter efterfølgende pakken i Nærboksen foran butikken - Så kan du selv afhente når du har lyst også lørdag og søndag! 

 

Jeg, Kenneth, og resten af teamet hos Handelshuset Aulum håber at du synes det nye design er forfriskende og hvad man har brug for på en shop anno 2020! Hvis du oplever en fejl eller lignende, så er du meget velkommen til at smide os en mail på support@handelshusetaulum.dk - Så får vi kigget på det! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar