Bliv klædt godt på til din næste hardball-oplevelse med det rigtige hardball-udstyr

oprettet d. under Airsoft

Hardball bliver mere og mere udbredt, og har du prøvet det, så forstår du godt hvorfor.

Hos Handelshuset Aulum bliver du bogstavelig talt klædt ordentligt på fra top til tå med professionelt hardball-udstyr til din næste kamp. Du kan her læse om noget af det hardball-udstyr, som vil vise sig at være uundværligt for dig under din næste hardball-kamp.

Når du står i kampens hede, og granater og kugler flyver om ørene på dig, vil du hurtigt forstå, hvorfor netop dette udstyr er uundværligt.

 

Hardball-maske

Det er vigtigt at beskytte kroppen, hovedet og ikke mindst øjnene mod udefrakommende skyts.
Med en fullface-maske sikrer du, at dit ansigt og dit syn ikke kommer til skade under kampen. Hos os finder du et stort udvalg af lækre masker, som hver især indeholder en masse lækre og smarte features. Du finder i vores brede sortiment fullface-masker, som dækker ethvert behov. Fælles for dem alle er, at de er behagelige at have på, og så sikrer de, at synsfeltet ikke dugges til.

Vi har enkle masker i den ikke så omkostningsfulde ende som Proto FS Fullface Mask. Den dækker ansigtet, har termoglas og en underdel, der er lavet af blødt silikone-/plastmateriale, hvilket sikrer en lækker pasform. Inde på shoppen finder du også masker i den højere prisklasse som Dye I5-serien. Denne maske indeholder en række smarte features. Blandt andet indeholder den featuren e. VOKE Kompatibel, som er et system, der tracker informationer og giver informationer. Den kan for eksempel informere om affyrede skud, spilletid og ramte modstandere undervejs via et trådløst system.

Masken har også featuren Up POV Mount, som er et integreret mount-system til action-kameraer. Du kan altså fastgøre dit kamera til masken og få ethvert sekund med af kampen.
Mountet sider parallelt med dit udsyn, og er det en af de rigtig fede kampe, kan du genopleve den igen og igen.

Om du er begynder eller øvet, så har vi fullface-masken, der passer til dig og dine behov under spillet.

Hardball-hjelm

Du skal ikke løbe med hovedet under armen i en hardball-kamp. Derfor er det vigtigt med den rette hardball-hjelm. Hos Handelshuset Aulum finder du et stort udvalg af hjelme med stor komfort og justerbarhed.

Hardball-Vest

En ordentlig vest er i særdeleshed et musthave, når du spiller hardball. Den får dig både til at se kampklar ud, og så beskytter den dig også, hvis du skulle blive ramt i mave eller ryg.

I vores store sortiment af hardball-veste finder du veste, som kan tilpasses til dine behov og din kropstype. Derudover indeholder de forskellige hardball-veste også forskellige molle-systemer, så du kan tilføje lommer og magasin-pouches til det grej, som du har brug for.

Briller og netunderdel

Når du skyder med et airsoft-våben, skal du som minimum have skydebriller på. Brillerne beskytter dine øjne fra varige skader. Bryder du dig ikke om at have en fullface-maske på, kan du kombinere en skydebrille (som lukker tæt) med en netunderdel. Netunderdelen sikrer en smule beskyttelse til det nederste af ansigtet, men skydebrillen beskytter dine øjne.
Hvis du skal spille en hardball-kamp, anbefaler vi dog, at du bruger en fullface-maske.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at sende os en mail på support@handelshusetaulum.dk, eller giv os et kald på telefon 97 47 31 78.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar