Er du toptunet til næste spil?

oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder, Anmeldelser

Er du toptunet til næste spil?

Gevær, kugler, gas, batterier, maske, tøj - tjek

Men hvad med dig selv er du klar?

 

 

En lang dag i kamp kræver sin mand og ikke mindst energi. Gennem terrænet op og ned, ud og ind, du kender det sikkert det kræver en god kondi at være hurtigst ude at starthullerne for det taktiske aspekt. Om det er regn, sol eller sne, så skal der energi til. En af de ting du hurtigst mærker er dehydrering; du bliver tung i hovedet, koncentrationen begynder at drille. Det er sikre tegn på, at du mangler væske, men væske gør det ikke alene. Samtidig med du sveder udskiller du nemlig salte og mineraler. Her kan du lærer noget af topidrætsfolk, de ved nemlig godt, at det ikke er nok, at drikke væske. Hvis du kun tilfører kroppen væske, så vil den nye væske skylle endnu flere salte og mineraler ud, derfor skal du have salte og mineraler samtidig med væske.

Den fornuftige soldat har et rør Hydrotabs med i udrustningen. Og hvis du vil være super skarp bruger du Energizertabs med koffein. Koffeinen skærper sanserne, noget der i den grad er brug for i kampens hede.

Tabs er nemme at bruge, en tablet i 300 ml. vand og feltflasken bliver din bedste ven. I øvrigt er det en rigtig god ide, at tage hydrotabs med i feriebagagen. Varmen i udlandet er ofte noget højere en herhjemme og hvorfor gå rundt i en døs, med tungt hoved i varmen, når det er så let at undgå.

Når du rigtigt går til den, er et skud energi bare godt, den hurtigste måde, at fylde dine depoter på er Energigel, den lille portion er nøje sammensat af kulhydrater der hurtigt optages i kroppen. Er du mere til kage så er energisnack det helt rigtige. En lækker lille havrebar som mange bruger som et energiboost også i hverdagen, når man hænger lidt med skuffen. Hvis man er mere til kakao findes den også med kakaosmag.

Når du bruger dine muskler, så nedbrydes de ganske lidt, det er når du restituerer, at musklerne genopbygges og bliver stærkere. Musklernes byggesten er proteiner, den får vi normalt gennem kosten, men når vi bruger musklerne meget kan det være en god ide, med et tilskud. Den første halve time efter du har brugt musklerne, er kroppen ekstra modtagelig for proteiner. Den letteste metode er, at drikke en shake med proteindrik. Eller måske du er mere til en lille proteinbar.

Vi har desuden et udvalg af forskellige energidrikke fra Pure Power som ligesom Hydrotabs hjælper med væskebalancen, men som også giver et energiboost når man er ude at skyde, så sanserne kan blive stillet skarpt til at få ram på den næste fjende. Eller hvis man skal ud på en hård løbetur frem mod fjenden.

Vi forhandler Purepower energiprodukter. Purepower udspringer fra Toft Care som siden 1947 har produceret specialernæring til sundhedsvæsnet og levensmiddelindustrien. Den lange erfaring og samarbejdet med klinisk diætist og top atleter, blevet til en serie af energiprodukter i en klasse for sig selv. Alle produkter er gennemtestet af atleter i den danske elite. det er din sikkerhed for energi i verdensklasse.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar