Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Juletiden nærmer sig - Informationer fra Handelshuset

oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder

Juletiden nærmer sig - Informationer fra Handelshuset

Julen nærmer sig med hastige skridt! Det betyder også at julegaveindkøbene begynder at blive mere og mere.. Måske nogle allerede næsten er færdige hvor andre skal til at begynde. 


Hos Handelshuset Aulum vil vi gerne yde den bedst mulige service overfor vores kunder og har derfor valgt at sige at alle varer der købes til julegaver, også nu, kan byttes frem til d. 31/12-2016. Hvis varen skal byttes skal vi bare se bonnen fra butikken eller ordrebekræftelsen fra købet på webshoppen. Dette sendes til vores support på support@handelshusetaulum.dk. 


Hvis I mangler svar på noget i forhold til vores produkter, så kan I altid kontakte os på telefonen +45 97 47 31 78, som har åbent i følgende tidsrum:

Mandag: 9-12 
Tirsdag: 9-18
Onsdag: 9-18
Torsdag: 9-18 
Fredag: 9-18
Lørdag: 10-13

Ellers kan I bare sende en mail på support@handelshusetaulum.dk eller benyttes beskeder på Facebook, som vi også besvarer så godt vi kan. 

 

Husk altid at kigge en tur forbi vores Tilbudsside, hvor en masse gode tilbud kan findes og måske endda den næste julegave? (klik på teksten for at få tilbuddene frem)

 

Vi ønsker jer allesammen et godt juleindkøb samt en god jul og godt nytår når I kommer dertil! 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar