Trespass Tekniske Specifikationer forklaret

Oprettet d. under Outdoor

Vi ønsker altid at du får mest muligt ud af dit gear, det betyder også at det er mega vigtigt at vide hvad de forskellige tekniske features betyder og hvad de rent faktisk gør. 

Vi ved også godt at disse tekniske specifikationer kan være fovirrende, derfor har vi her lavet en god ordbog/guide til hvad de forskellige tekniksager hos Trespass betyder.

 

Tres-Tex®

Vandtæt, vindtæt og åndbart stof

Dette specialstof bruges i mange af Trespass sortiment. Det er ideelt til aktive og meget mobile aktiviteter. Enkle holdbare og funktionelle belægninger og behandlinger hjælper med at afvise vand og vind samt hjælper med at holde fugt væk fra din krop via den korrekte laginddeling. 

Tres-Shield™️

Vand og vindtæt stof

Dette specialstof bruges i meget af Trespass yderlagstøj (Jakker osv) og er produceret til at yde optimalt nær vejret bare ikke er med én. Fleksible og holdbare behandlinger hjælper med at afvise vand og vind! Og derved holder dig tør og gør det mere behageligt selvom vejret er skidt. 

Airtrap®

Performance fleece designet til komfort og varme

Blødt, let og åndbart fleece. Den specielle struktur i Airtrap strækker sig ikke kun til at give dig bevægelsesfrihed men skaber også luftlommer der fanger og holder din kropsvarme. Airtrap er virkelig godt til at være mellemlag når du klæder dig på. Læs mere om Airtrap rating her

Duoskin®

Duoskin intellegente stof trækker fugt væk fra huden

Duoskin trækker fugt væk fra kroppen. Fugtigheden fordamer hurtigt når den bruges ud til overfladen af stoffet, hvilket holder dig gør og veltilpas. Dette stof er lavet af tætvævede fibre og er derfor en højteknologisk og hurtigtørrende stofteknologi. 

3-in-1

Du bliver her tilbudt 3 muligheder i ét stykke tøj.

Hvis du ønsker en justerbar løsning, er dette custom lagdelingssystem lige noget for dig! Du får en aftagelig fleece, som giver dig mulighed for at justere dit eget personlige mikroklima, mens den ydre skaljakke napper regn og vind! Uanset om du er ude i naturen eller går med hunden i parken giver 3-in-1 en god balance

 

Coolmax

Coolmax stoffet giver en blød, letvægts og åndbar komfort.

Den holder sved og fugt væk fra din krop, hvilket holder dig tør, kølig og komfortabel alt på samme tid

DWR

Holdbar vandafvisende finish

Giver en beskyttende "væg" mod vanddråber på det yderste lag. DWR er ikke vandtæt, men reducerer kondensdannelse og hjælper med åndbarheden hvilket resulterer i mindre fugtighed på din hud

DLX

Designet til livet i ekstremerne

Håndvalgt sortiment specifikt udvalgt til at give det bedste indenfor ydelse og funktioner. Ideelt til dem der kræver det ekstra. 

DLX spænder fra tilbehør til avanceret overtøj

3 Layer Tres-Tex®

3-lags vandtæt, vindtæt og ådnbart stof

Stoffet er smidigt og når det bruges som det yderste lag i lagindelingen giver det dig mulighed for at forblive tørj og tilpas når vejret ikke lige er med. Alt med 3 layer Tres-Tex er tapet ved sømmene.

Packaway

Spar på vægten og pladsen

Vær forberedt uden at ofre plads og vægt i din rygsæk. Packaway genstandende er lette, justerbar og fylder ikke ret meget. Men har alligevel en ganske fornuftig ydelse. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar