Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Tips til vandring med børn

Oprettet d. under Outdoor

Tips til vandring med børn

Familieprojekt

Start med at sige "vi tager på eventyr sammen", i modsætning til "Jeg tager mine børn med på vandretur." Giv børnene mulighed for at tage del i planlægningen – lad dem få indflydelse på alt fra hvad du skal lave, til hvad de kan medbringe, såsom tøj, bøger, legetøj og mad.

Forberedelse til hvad som helst

Sørg altid for at pakke de 10 væsentlige ting - overlevelsesgenstande, som vandre- og spejderorganisationer anbefaler for sikker rejse: navigation, pandelampe, solbeskyttelse, førstehjælpskasse, kniv, ild, husly, ekstra mad, ekstra vand, ekstra tøj. Yderligere børnevenlige forsyninger er: vådservietter eller servietter; læbepomade; kikkert; forstørrelsesglas; feltguider (for at påpege ting til børn); kamera; og sikkerhedsfløjter til hvert barn (og lær dem, hvad de er til, og hvornår de skal bruges).

Vandretur med venner

Hvis du overhovedet er bekymret for dit barns motivation på sporet, så tag en ven eller en hel familie af venner med. Hvis der også er en hund smidt ind i blandingen, så desto bedre!

Ansvar

Alle vil gerne tages seriøst og det gælder også børn. Lad dem bære noget af provianterne eller kikkerten eller andet udstyr dem selv afhængig af deres alder. Eller giv dem et kort eller kompas, og lad børnene lede vandregruppen. Det kan hjælpe børnene til at føle sig bemyndiget - bare sørg for, at ledelsen roterer. Ved at lade børnene lede, kan du også sikre dig, at tempoet er langsomt nok, så de kan følge med. Også - det, at man stoler på dem, gør børn stolte, og de lærer i god tid at tage ansvar for sig selv og andre.

Sjov og mangfoldighed

De bedste forudsætninger for en vellykket familietur er mangfoldighed og godt humør. Overvej dine stier, før du går ud. Annoncer en skattejagt eller giv dem uventede opgaver undervejs. Få dem til at lede efter tegn på vilde dyr (snavs, fuglehuller i træer, pels) eller tæl vilde blomsterarter og få dem til at finde ud af, at tingene er ujævne, ildelugtende, små, store, levende, våde... bare vær og lad dine børn være kreative!

Nemt men funktionsvenligt

Vælg en vandretur, der ikke er for lang eller for anstrengende – husk, at for børn handler vandringen om oplevelsen. At vælge en sti, der har nogle funktioner - hvad enten det er en sø, å, et vandfald eller noget andet, vil holde børnene beskæftiget og give dem et mål at nå. Og husk, det handler om rejsen ikke destinationen. Hvis dit barn er mere interesseret i at gå ned på hænder og knæ for at udforske underskoven, så er det dagens oplevelse – der vil altid være en næste gang.

Nyd øjeblikket

At nå den endelige destination er ikke det vigtigste. Fokuser på, hvad der skal til for at alle er til stede og glade i nuet. Forbered alternative ruter, bare hvis vejret, vinden eller endda humøret kræver en ændring af planerne. Og husk – det er meget bedre at stoppe eller vende om i tide, i stedet for at have en dårlig oplevelse. På den måde er det nemmere at bevare magien ved at vandre.

 

Tidsplanlægning

Husk - tiden er din ven. Børn er naturlige opdagelsesrejsende og vil gerne samle op og røre ved alt. Dette er en af de bedste ting ved at vandre – der er så meget af den naturlige verden, som børn kan opdage og undersøge – sørg for, at de har tid til at få deres vildnis mætte.

Energistop og snacks

VANDRETUR MED BØRN = MASSER (OG MASSER) AF SNACKS. Dette er uden tvivl et af de vigtigste tips til vandreture med børn. Hvis du løber tør for snacks eller - gud forbyde det - du medbringer de forkerte snacks, vil din familievandring hurtigt blive en katastrofe. Selvom KIDS -kombipakken også indeholder en sund frugtsnack, anbefaler vi, at du lader dine børn sammensætte deres egen snackblanding, før de tager på vandretur. Det er vigtigt at have det sjovt på vandreturen, og det er bestemt sjovt at medbringe sin egen snackpakke. Og tag så nogle ekstra (sunde) snacks med. Vi garanterer, at de ender med at spise dem alle sammen :)

Find vores snacks lige her 

Gode minder

Lad børnene tage billeder på vandreture. Det er en fantastisk aktivitet til at hjælpe med at lære børn at værdsætte naturen, mens de ikke ødelægger den ved at plukke blomster osv. Men det er vigtigt at begrænse den tid, de får med deres kamera for at holde dem i gang. Du kan endda bruge kameraet som en belønning for at komme til bestemte punkter på vandringen eller distancer.

Efterlad ingen spor

Børn er fremtidige forvaltere af vores offentlige områder, så vi kan lige så godt begynde at lære dem, hvordan man tager sig af de spektakulære vilde steder i en ung alder. Når du er ude på en vandretur, så sørg for, at alt dit affald er samlet - KIDS plastikrygsæk vil fungere godt til dette - når maden er spist, luk lynlåsen og læg den tilbage i rygsækken (ingen utæthed). I slutningen af vandreturen kan du tage snorene med til nye formål og gennem resten til emballagenålen til genbrug.

Vandrevogne

Hvis du lige er begyndt at vandre med en baby eller et lille barn, så få en god vandrebærer, der er behagelig i længere tid. Vandrebæreseler er det værd, fordi de frigør dine hænder og er specielt designet til komfortabelt at bære vægten af en baby eller et lille barn i lange perioder.

Justerbare strenge

Hvis KIDS-rygsæksnorene er for lange til dine børn, så bind de nederste snore sammen øverst på maven, eller lav nye, længere knuder i enderne af snorene.

Snorene kan også bruges til at lave forskellige knob; Her er nogle eksempler:

Diagram

Description automatically generated 


Kommentar(er) 1

Skriv din kommentar