Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Hvordan opsætter jeg ETUen i min Delta Armory?

Oprettet d. under FAQ, Airsoft

Hvordan opsætter jeg ETUen i min Delta Armory?
Hvordan opsætter jeg ETUen i min Delta Armory?
Hvordan opsætter jeg ETUen i min Delta Armory?
Hvordan opsætter jeg ETUen i min Delta Armory?

Hvordan laver jeg en opsætning af min ETU på min Delta Armory skyder?

Sæt geværet på Semiautomatisk og hold aftrækkeren inde indtil du hører et bip.

Våbnet begynder at bippe og giver os et valg mellem individuelle grene af programmeringstræet (én bip er første gren, to bip er anden gren, tre bip er tredje gren).

Når vi vil programmere indstillingerne i den første gren, skal vi efter ét bip fra våbnet trykke og holde aftrækkeren inde, og vi bør høre lydsignalet igen.

I den første gren har vi et valg mellem to muligheder (ét bip halvautomatisk i semi-tilstand, to bip binær i semi-tilstand. I denne tilstand affyrer våbnet, når udløseren trykkes, og når den frigives). Når vi beslutter at indstille, for eksempel, binær til semi, skal vi efter to bip fra våbnet holde aftrækkeren inde, indtil lydsignalet høres (2 bip fra våbnet).

På denne måde lader våbnet os vide, at vores valg er bekræftet, og indstillingen er gemt.

Det samme gælder for programmering i den anden gren, kun der beslutter vi mellem fuldautomatisk skydning i fuldautomatisk våbentilstand og 3-skudsburst i fuldautomatisk våbentilstand (våbnet affyrer kun 3 skud i fuldautomatisk tilstand, derefter er det nødvendigt igen at trykke på aftrækkeren for at affyre 3 skud igen).

For programmering i den tredje gren giver våbnet os et valg mellem 5 fjederforbelastningsmuligheder (1-bip, den svageste fjederforbelastning, 5-bip, den stærkeste - takket være fjederforbelastningen får vi en hurtigere reaktion fra våbnet ved at trykke på aftrækkeren).

Dog kan nogle våbenmodeller affyre 2 skud i semi-tilstand med den stærkeste forbelastningsindstilling af fjederen. Dette skyldes for meget forbelastning, og mekanisk kan våbnet ikke fange stemplet i denne position, så du skal løse dette problem ved at reducere forbelastningsindstillingen til niveau 4

ADVARSEL! Når fjederen forspændes, skal den frigøres efter spillet, så den ikke svækkes ved at være komprimeret i en længere periode.

Hvordan gør man det? Vi skifter våbnet til fuldautomatisk tilstand og affyrer nogle skud. På denne måde frigøres fjederen, og våbnet er klar til opbevaring.

Andre lydsignaler fra ETU-enheden:

3 bip - Batteri tilsluttet

4 bip - Kritisk lav batterispænding. ETU holder ikke op med at fløjte.

1 kort bip - ETU-enhed overophedet

1 lang bip - Det er ikke muligt at fuldføre cyklen (blokeret motor, uregistreret hjulrotation, meget lav batterispænding osv.)


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar