Generationsskifte hos Handelshuset Aulum

oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder

Generationsskifte hos Handelshuset Aulum

Kære alle sammen,

 

Vi har en stor nyhed at fortælle. Handelshuset Aulum bliver pr. 1/1-17 overtaget af Kenneth Storm Jessen som igennem mange år har været fast inventar i butikken og som på nuværende tidspunkt arbejder som butikschef. Kenneth overtager butikken i det nye år efter sin bedstefar Bjarne Kristensen som gerne vil have tid til at nyde pensionen og bruge tiden på at gå lidt mere på jagt og gøre det han nyder bedst. At være en rigtig handler – At tage på markeder osv.

 

Bjarnes virksomhed Bjarne Kristensen Handelsselskab blev stiftet for mere end 20 år siden, hvor han hjemme fra privaten lavede hjemmelavet fiskegrej og solgte dette til de lokale i Aulum. I 2000 tog en kollega og Bjarne til Kina, hvor eventyret med Softgun, som det hed dengang, startede. Denne del af virksomheden har udviklet sig til en af Danmarks største butikker med Hardball/Airsoft, samt alt i tilbehør.

Selve dagligdagen i virksomheden kommer ikke til at ændre sig det store.

 

Virksomheden vil blive drevet videre som den altid har været drevet. Vi vil fortsat gøre det bedste vi kan for at være Danmarks største og bedste airsoft/hardball shop! Vi vil stadig yde den utrolig gode service vi altid har haft og være med på noderne med de nyeste produkter indenfor airsoft-verdenen.

 

Vi kommer til at introducere småting i firmaet her til foråret, men mere om det senere. Derudover kommer der i løbet af foråret 2017 også en ny del til hjemmesiden med fiskegrej og udstyr!

 

Vi har i forbindelse med ejerskiftet været en tur i avisen i Herning, en artikel som kan læses lige her: http://aoh.dk/artikel/barnebarn-overtager-handelshuset
(Bemærk at artiklen kræver abbonoment til AOH.dk – Dog er første måned gratis og man kan til enhver tid framelde sig igen = gratis at læse artiklen) Den er også blevet vist i Herning Folkeblad i dag.

 

Hvis der er spørgsmål til overtagelsen kan man med fordel ringe i butikken alle hverdage (97 47 31 78) eller skrive en mail på support@handelshusetaulum.dk – Så skal Kenneth nok være klar til at besvare alle sammen.

 

Bjarne & Kenneth ønsker jer alle sammen en god jul og et godt nytår!

 

Med venlig hilsen


Kenneth Storm Jessen & Bjarne Kristensen


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar