Handelshuset Aulum udvider med Armytags.dk og Logomarketing.dk

oprettet d. under HandelshusetAulum, Nyheder

Handelshuset Aulum udvider med Armytags.dk og Logomarketing.dk

Handelshuset Aulum, Danmarks største airsoftbutik, udvider virksomheden med Logomarketing Aps. Pr. 1/11-2017 har Handelshuset Aulum V/ Kenneth Storm Jessen købt Armytags og Logomarketing. www.logomarketing.dk er en B2B webshop med dogtags med logo samt mini kaktusser. ArmyTags er en af Danmarks største webshops med salg af ArmyTags eller som de også kaldes hundetegn. Armytags.dk drives via webshops i Danmark, Norge, Sverige og England. Armytags er den eneste forhandler i Danmark af Danske hundetegn som igennem flere år har været en kæmpe sucess sammen med salg af dogtags i alle tænkelige farver og modeller. 

Logomarketing forhandler dogtags i større mængder til reklameartikler samt mini kaktusser med indgraveringer i glasset rundt om. Disse minikaktusser vokser og skal derefter plantes om i potter. 

Kenneth fra Handelshuset Aulum udtaler følgende om købet af Armytags.dk 

"Ivan henvendte sig og ønskede at sælge Logomarketing.dk herunder Armytags.dk for at prøve kræfter med nye og andre projekter. Vi havde en god konstruktiv snak om tingene og efter et par forhandlinger fandt vi i fællesskab en meget god løsning. Jeg ser købet af Armytags som en god investering og et produkt som helt sikkert kan leve i synergi med vores nuværende store udvalg af Airsoft og Outdoor produkter. Jeg håber og tror på at Armytags får det utroligt godt hos os hvor vi har mulighed for at udvikle virksomheden og give virksomheden den pleje den fortjener" 

Ivan Westen nu tidligere ejer af Armytags.dk:

"Jeg er helt tryg ved at overdrage Armytags.dk til Kenneth. Jeg startede virksomheden for 10 år siden da jeg selv havde været dragon i Holstebro. Her fandt jeg ud af hvor populære "dog tags" var blevet som smykke blandt unge mænd og det blev starten til den spændende internationale smykkevirksomhed som det er i dag. Grundet stiftelse af familie og fuldtidsarbejde, har jeg dog vurderet at kunderne var bedre tjent med et frisk pust. Jeg er overbevist om at Handelshusets kundeservice, kundekreds og ildhu er det der skal til for at tage Armytags til det næste niveau".

 

Man er meget velkommen til at tage kontakt til nedenstående for yderligere information. 


Kenneth Storm Jessen                                                                                                    Ivan Westen
Handelshuset Aulum                                                                                                       The Startup Central
kenneth@handelshusetaulum.dk                                                                              
Telefon: 27 12 24 54

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar