Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Diana luftgeværer

Diana er en tysk luftgeværsproducent som i mere end 125 år har været i branchen for luftgeværer og luftpistoler. Diana er for mange kendt som det ultimative brand, da de igennem tiden har produceret virkelig gode geværer som man stadig finder i dag, selvom de måske er blevet 20-30-40 år gamle. Den kvalitet og know-how er også kendetegnende for Diana luftgeværer i dag, hvor du stadig får et virkelig fedt luftgevær som er gennemsyret af kvalitet og holdbarhed. Det er også af den grund at vi har Diana i vores sortiment! 

Diana igennem tiden

Diana blev født tilbage i 1890, af Jakob Mayer og Josef Grammelspacher i Ratstatt, Tyskland med produktion af luftgeværer! Man har siden dengang fået lavet masser af ikoniske luftgeværer som deres Eureka serie tilbage i 1930'erne til de yngste skytter som faktisk skød med træpile med blød spids. I 1960 kom man med den ikoniske Diana model 60, som var det første luftgevær uden vibrationer ved skud og faktisk uden rekyl. Hvis vi kommer lidt tættere på nu, udviklede Diana i 2000 deres Model 350 magnum som var det første luftgevær i verden til at skyde 380 m/s. I 2011 udviklede man det første PCP luftgevær, deres P1000 og siden er det gået stærkt med flere nye PCP luftgeværer, deres N_TEC gas cylinder system og meget andet. 

Du får altså med et Diana gevær masser af know-how og en garanti på kvalitet som man altid har kendt Diana for! 

 

Find dit nye Diana luftgevær

Her på Handelshuset Aulum's hjemmeside kan du se hele vores udvalg fra Diana, herunder selvfølgelig deres luftgeværer. Hvis du skulle have spørgsmål til vores luftgeværer eller andet, så er du meget velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Du kan kontakte os pr. e-mail eller telefon. Derudover er du også meget velkommen i vores butik. Her står vi også altid klar til at hjælpe og vejlede dig i dit næste køb.

 

Køb dit Diana luftgevær

Vis alle luftgeværer