Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Gamo luftgeværer

Virksomheden og brandet Gamo er et stort, velkendt og også anerkendt mærke inden for luftvåben, ammunition, udstyr og meget mere. De producerer heriblandt et bredt sortiment af luftgeværer, som sælges over store dele af verden. Gamos produkter er nogle af de, der bliver solgt meget ofte hos Handelshuset Aulum, og vi forhandler også et stort udvalg af deres luftvåben, udstyr og mere. Vi kan varmt anbefale Gamos luftgeværer og andre produkter, da vi – og vores kunder – har god erfaring med deres udvalg. Her på vores hjemmeside kan du se nærmere på vores udvalg af forskellige produkter fra Gamo. Ved hvert enkelt luftgevær eller lignende, du finder her på hjemmesiden, kan du læse nærmere specifikationer og oplysninger. På den måde kan du vælge det helt rigtige til dig.

Spansk virksomhed

Gamo er en spansk virksomhed, som har produceret luftvåben, hagl mm. i over 60 år. Gamo formulerer selv tre værdier, som de sætter øverst. De benytter disse til at imødekomme kundernes ønsker og behov; Innovation, kvalitet og performance. Deres fokus på disse tre værdier og deres evne til at forstå deres kunders behov har givet dem stor succes. Derfor har de også solgt et utroligt stort antal luftgeværer og luftpistoler. I dag forhandles deres produkter i mere end 50 forskellige lande. Gamo producerer nærmest alle komponenter til deres produkter selv. Kun helt få dele af deres luftgeværer er outsourcet til andre producenter. De sætter stort fokus på, at de selv producerer deres produkter til deres luftgeværer. På den måde kan de opretholde en tæt kvalitetskontrol under produktionen, lige så vel som efter produktionen.

Pionerer inden for luftvåben

Da innovation er en af Gamos kerneværdier har de stort fokus på nye teknologier og konstant udvikling af deres produkter. Derfor sætter de en stor ære i deres center for innovation, The Gamo Innovation Centre. Centeret er et vigtigt grundelement i Gamos succes. De ønsker at være pionerer inden for luftvåben mm., og derfor arbejder de bevidst med udviklingen af eksisterende og nye teknologier.

Af deres teknologier kan der eksempelvis nævnes WHISPER MAXXIM®, 10X QUICK-SHOT® og IGT MACH 1TM. Disse er kun et mindre udpluk af deres forskellige teknologier. Deres teknologier omhandler ikke udelukkende luftgeværer, men også beklædning, udstyr mm.

WHISPER MAXXIM® er et lydundertrykkende system med to lyddæmpende kamre, som gør våbnet endnu mere lydløst end førhen. Desuden reducerer denne teknologi også våbnets rekyl. Det kan være med til at skabe en endnu bedre oplevelse.

Gamos 10X QUICK-SHOT® har et roterende multi-shot magasin, som gør det muligt at affyre 10 skud i træk. Det reducerer altså den tid, der normalvis bruges på at lade, og det kan derfor skabe højere intensitet.

IGT MACH 1TM er den seneste opdatering af IGTTM teknologien (inert gas technology). Her udskiftes den traditionelle fjeder med en pneumatic cylinder, som er en lufttrykscylinder. Det skaber et mere konsistent niveau af kraft og reducerer uønskede vibrationer mm. 

Find dit Gamo luftgevær

Se nærmere på udvalget af produkter fra Gamo, så du kan finde det luftgevær, der passer til dine behov. Hvis du er i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os via e-mail eller telefon. Du er også mere end velkommen i vores butik. Her er vi også klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

 

Køb Gamo Luftgevær

Vis alle luftgeværer