Hank anbefaler

Velkommen til arsenalet, soldat!  

Du har spurgt om rådgivning til, hvordan du vælger den optimale riffel til din mission.  

Før vi kan komme nærmere det optimale valg, skal vi først gennemgå de faktorer, der er vigtige for, at vi kan gennemføre missionen og nedkæmpe fjenden. 

 

1. Soldaten 

For at finde den rigtige riffel skal vi først kigge på skytten, der skal håndtere riflen.  

 

Ung rekrut 

Er soldaten en ung rekrut? Skal rekrutten gives sit første våben for at se, om han/hun kan klare strabadserne?  

Til en ung rekrut anbefaler arsenalet, at man observerer på enten ”Colt M4”-, ”Sportsline”- eller ”Valuepack”-rifler. Dette er rifler, der kommer som komplette pakker med batteri og lader (husk kugler). De er perfekte til at tage med på sine indledende missioner, dog skal man være opmærksom på at den medfølgende lader ikke stopper med at lade selv. Arsenalet anbefaler, at man hurtigst muligt opgraderer til én, der gør. 

 

Øvet 

Har soldaten nogle succesfulde missioner bag sig? Leder denne nu efter et våben, som han/hun kan tage med på det næste niveau af operationelle opgaver? 

I dette tilfælde kan arsenalet anbefale rifler fra ”G&G” samt ”Devil”. Disse rifler er fantastiske rifler til soldaten, der mangler et solidt våben til sin mission. Dog skal man være opmærksom, at der ikke medfølger batteri og lader til disse rifler. Hvis man er i tvivl om hvilket batteri, der vil give våbenet bedst ydelse, kan arsenalet altid kontaktes for rådgivning. 

 

Ekspert 

Er soldaten en benhård kriger med utallige missioner bag sig? Eller skal rekrutten have den bedst mulige chance for at klare sig under en kritisk mission? 

Her kan arsenalet anbefale at kigge nærmere på ”CXP”, ”Scorpion EVO”, ”Krytac”, ”G&P” samt E&L-rifler. Bland disse findes den absolutte top af, hvad arsenalet kan tilbyde soldaten. Dog skal man være opmærksom på, at der ikke medfølger batteri og lader til disse rifler. Hvis man er i tvivl om, hvilket batteri der vil give våbenet bedst ydelse, kan arsenalet altid kontaktes. 

 

2. Operationsområde 

Når du skal finde den rigtige riffel, skal du kende det område, der skal opereres i. Området stiller nemlig specifikke krav til det våben, du skal bruge i operationen. Ofte deles operationsområder op i to typer: CQB (Nærkamp) og udendørs baner. Disse områder stiller ofte krav om, hvor hårdt et våben må skyde, og hvor tæt man må være på sin modstander.  

CQB-baner tillader oftest, at man maks. må skyde 109 m/s eller 1,21 joule. Udendørs baner ligger på 129 m/s, eller 1,69 joule. Dette er altid beskrevet i banens regelsæt, og arsenalet kan altid rådgive ud fra dette, hvis vi kontaktes. Hvis soldaten har øje på en specifik riffel, der skyder for hårdt til den ønskede bane, kan dette selvfølgelig nedgraderes efter kontakt med arsenalet. Bemærk at dette dog kan forlænge udleveringstiden. 

 

3. Udlevering 

Når du har bestemt dig for, hvilken riffel du skal rekvirere, kan du komme forbi arsenalet og se, om det er den helt rigtige riffel, du har valgt til opgaven. Her kan yderligere spørgsmål stilles, og riflen kan afprøves på vores skydebane, så vi er helt sikre på, at soldaten får det rigtige udstyr. 

Er du helt sikker på, at det er den rigtige riffel, kan du selvfølgelig bestille riflen til nærmeste udleveringstation. Hvis der er spørgsmål til udstyret, kan arsenalet altid kontaktes. Her vil vores kyndige våbenmestre guide dig til det rigtige. 

Tel: 97 47 31 78

Email: Support@handelshusetaulum.dk 

 

 

 

Vi får ofte mange spørgsmål fra airsoftere om hvilket produkt der er bedst? Dette kan være svært i en jungle med f.eks 100 forskellige M4 elgeværer. 

Vores erfarne og meget dygtige personale holder altid øje med hvilke produkter der virkelig bare spiller. Vi har derfor lavet Hank Anbefaler hvor vores personale vil udvælge forskellige produkter indenfor de forskellige produktgrupper. 

Men hvordan vælger man det bedste udstyr? 

Vi vil gerne gøre det lettere for dig at finde det bedste produkt. Vi udvælger derfor nogle få produkter indenfor de mest populære produktkategorier indenfor 3 forskellige prisklasser:

 

  • God
  • Bedre
  • Hanks Hardware

 

De udvalgte produkter får derfor et kvalitetsstempel som er meget genkendeligt med "Hank Anbefaler". Det hjælper også dig med at danne dig et overblik over de mest populære produkter. 
Hank Anbefaler vidner derfor om at produktet er testet af holdbar kvalitet og til en overskuelig prisklasse.