Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Hatsan luftgeværer

Brandet og virksomheden Hatsan er et af de store navne inden for produktionen af luftgeværer, andre luftvåben, udstyr mm. De eksporterer helt op til 95% af deres produkter til mere end 90 forskellige lande over hele verden. Hos Handelshuset Aulum er vi stolte af at kunne tilbyde et stort udvalg af luftgeværer og meget andet fra Hatsan. Vores erfaringer med deres produkter er meget gode, og vi er overbeviste om, at vores kunder er enige i det. Det tyder det i hvert fald på, da vi sælger et stort antal af Hatsans produkter. Her på vores hjemmeside kan du se nærmere på vores udvalg af Hatsan produkter. Under hvert enkelt luftgevær eller andet kan du læse videre oplysninger om våbnets specifikationer mm., så du er velinformeret om produkterne inden køb.

Tyrkisk producent

Hatsan er en tyrkisk producent med både fabrik og hovedkontor baseret i Tyrkiet. Her har de et produktionsområde på 35.000 m2, 650 medarbejdere og omkring 500 maskiner til brug ved produktion. Det er familieejet og -drevet, og selv den originale grundlægger af Hatsan er stadig involveret i høj grad. Hatsan producerer alle deres luftgeværer ud fra rå materialer i høj kvalitet. Eksempelvis bruger Hatsan tyrkisk valnød og stål af meget høj kvalitet. Hatsan har været den mest velkendte og anerkendte producent af luftgeværer og andre luftvåben i Tyrkiet siden 1976, og de stræber efter at fortsætte deres succes. Deres høje kvalitet og konkurrencedygtige priser var med til at de kunne skabe sig et navn på det internationale marked. Det har i dag gjort dem til en særligt eksportorienteret virksomhed. Hatsan har lavet en præsentationsvideo fra deres produktion. Den giver et yderligere indblik i deres arbejdsprocessor og produktionen af luftgeværer.

Hatsan teknologier

En af de særlige egenskaber, som kun findes i Hatsans våben er deres Quattro Trigger. Den har tre justerbare indstillinger, som kan justere luftgeværets skud til præcision. Det er en avanceret teknologi til affyring af skud, men hvis brugeren af våbnet forstår at beherske det, så kan det være utroligt nyttigt. Herudover findes Hatsans SASTM (Shock Absorber System). Den er med til at udvide luftgeværets og andet tilbehørs levetid, da denne teknologi hjælper med at reducere vibrationer. Derudover findes Hatsans Triopad® Butt System, som er endnu en af deres unikke funktioner. Denne teknologi er med til at absorbere rekyl fra våbnet, og derfor kan det være med til at skabe større komfort, når våbnet affyres. Disse tre er kun en lille del af de resterende særlige egenskaber ved Hatsans luftgeværer og andre produkter.

Find dit Hatsan luftgevær

Se nærmere på vores udvalg af Hatsan produkter her på Handelshuset Aulums hjemmeside. Har du nogle spørgsmål til vores luftgeværer eller andet? Så er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon. Du er også velkommen i vores butik, hvor vi også står klar til at rådgive dig i dit næste køb.

 

Køb Hatsan Luftgevær

Vis alle luftgeværer