Ferietid er også ensbetydende med færre mand i butikken. Derfor kan du fra Juli til og med midt august forvente en smule længere svartider og behandlingstider på reutrneringer osv. Vi forsøger altid at komme i mål så hurtigt som muligt

Umarex luftgeværer

Umarex er en tysk virksomhed, som blev grundlagt i 1972. I dag ledes koncernen af anden generation af de to familier, som stiftede Umarex. Fordelt over hele verden har Umarex nu omkring 1000 ansatte. Gennem virksomhedens tid har de altid fokuseret på at fremstille våben, som kunne sælges uden nogle restriktioner. Her hos Handelshuset Aulum sælger vi et bredt udvalg af forskellige produkter fra Umarex, herunder luftgeværer i høj kvalitet. Du kan se hele vores sortiment her på vores hjemmeside, og du kan ligeledes læse nærmere om hvert enkelt produkt og luftgevær her på hjemmesiden.

Våben uden restriktioner

Umarex fokuserede netop på at producere og sælge våben uden nogle restriktioner. Da koncernen først blev grundlagt, solgte de pistoler, som skød med løst krudt. Dette viste sig at være en stor succes, fordi lovgivningen i Tyskland netop forbød at sælge reelle skydevåben. Dette førte til, at de begyndte at fokusere på luftdrevne skydevåben, som luftgeværer mm. Senere hen blev den tyske lovgivning ændret igen, og i den forbindelse så Umarex muligheden for at benytte CO2 i deres våben. Efterfølgende voksede airsoft-sporten i Europa, og denne tendens var en stor fordel for Umarex. De så netop de muligheder, der blev åbnet, for yderligere udvidelser. Deres udvikling, som har fulgt tiden gennem hele virksomhedens levetid, har også altid været funderet i et mål om at møde kundens behov og efterspørgsel.

"Looking forward"

I 1972 blev Wulf-Heinz Pflaumer en del af Umarex-koncernen, og han insisterede på idéen om at udvide deres sortiment med flere produkter, netop med den tanke i baghovedet, at de skulle give deres kunder, hvad de ønskede. Dette viste sig også at være et klogt træk, da det hurtigt blev en succes for firmaet. Wulf-Heinz Pflaumer havde dog flere idéer, som blev utroligt fordelagtige. I 1972, da Pflaumer blev en del af koncernen, var der ved luftvåben mm. altid en mellemmand, en grossist, mellem producenten og sælgeren, således at de færdige luftgeværer mm. ikke blev leverede til sælgeren med det samme. Grossisterne ignorerede dog Umarex. Derfor indledte Pflaumer idéen om, at koncernen ikke skulle benytte sig af grossisterne. I stedet skulle de få luftgeværerne direkte fra producenterne. Dette medførte yderligere succes. Virksomhedens motto er ”Looking forward,” hvilket viser deres fokus på innovation og at se nye muligheder for fremtiden.

 

I 1970’erne begyndte Umarex at udvide deres forretning ved at eksportere. De startede med at eksportere til Frankrig, Italien, Schweiz, Egypten og Østrig. Koncernen voksede fortsat derefter, og i dag leverer de stadig luftgeværer og andre våben til tilfredse kunder verden over.

Find dit nye Umrex luftgevær

Ønsker du at investere i et luftgevær fra Umarex, kan du se nærmere på udvalget her på vores hjemmeside. Her finder du bl.a. vores Browning X-Blade II GP 4,5 mm luftgevær og vores Umarex UX Syrix, 4,5 mm. luftgevær. Du kan læse flere oplysninger og specifikationer om disse luftgeværer og vores andre produkter her på hjemmesiden. På den måde kan du finde ud af, hvilket luftgevær, der passer til dig og dine behov. Hvis du har spørgsmål til vores luftgeværer eller andet, så er du også meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via e-mail eller telefon, og derudover er du også meget velkommen i vores butik. Vi er klar til at hjælpe og rådgive dig, så du trygt kan foretage dig dit næste køb.

 

Vis alle luftgeværer