Brusletto Knivsliber

79,00 DKK

Model/Varenr.: BO10124
Vægt: 0,05 kg.
Lagerstatus: 2 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Denne enkle knivsliber er det perfekte tilbehør for alle, der ønsker at opretholde den bedst mulige skarphed på deres kære knive. Knivsliberen er både intuitiv og brugervenlig. Den er udstyret med én side til grovslibning med karbidmateriale og én side til finslibning med keramiske stave. Her behøver du ikke bekymre dig om den rette vinkel, da denne knivsliber klarer arbejdet for dig.

Sliberen har gummi-fødder på hver side for at stå stabilt, når du bruger den.

For at bruge den, placerer du blot kniven på knivsliberens kant og trækker den forsigtigt mod dig med jævnt tryk. De fine slibesten i knivsliberen fjerner effektivt sløvhed og genskaber knivens skarphed. Du kan hurtigt opnå imponerende resultater uden behov for avanceret viden eller færdigheder inden for knivslibning.

Brusletto Knivsliberens kompakte størrelse gør den nem at transportere og opbevare. Uanset om du er på tur, i sommerhuset eller hjemme i køkkenet, kan du altid have denne praktiske knivsliber ved hånden for at friske dine knive op når som helst. Slibestavene i sliberen sliber kniven ved en vinkel på 20 grader, men de er fleksible og tilpasser sig knivens vinkel under slibningen