Gamo Arrow PCP Sæt

4.499,00 DKK

Vejl. udsalgspris 6.999,00 DKK

Model/Varenr.: GAMO-ARROW-SET
Vægt: 4 kg.
Produkter i pakken:
  • 1 x Gamo Arrow PCP Luftgevær
  • 1 x Gamo PCP Luftpumpe
Lagerstatus: på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Byd velkommen til GAMO's store PCP nyhed i 2022, nemlig deres Gamo Arrow PCP luftgevær, som er et præcist, kompakt og effektivt PCP luftgevær. Arrow er belvet designet og bygget i Europa, nærmere bestemt hos Gamo i Spanien! 

Gamo Arrow er et lækkert PCP luftgevær som kommer med en rigtig fint polymer skæfte som er letvægts og giver geværet et moderne look, men som også gør at den er rimleig let. Geværet kommer med deres nye Straight Pull, som er at man lader den ved at trække bolten tilbage bagfra (og ikke på siden osv). 

Den kommer med et 10 skuds magasin, sådan den er nem og hurtig at få ladt op igen. Dertil får du selvfølgelig Gamo's kendte 2-stage aftrækkersystem som bare virker hver gang. Den kommer også med integreret lydmoderator som giver mindre lyd samt fornuftige iron sights med fiberoptik.

Geværet skyder cirka 380 m/s med almindelige hagl og kan skyde hårdere med specille PBA hagl! Geværet kan skyde cirka 90 skud på en opladning med luft

Pakken her er lavet sådan du får ALT hvad du har brug for, så du kan komme ud og skyde med PCP luftgevær. Med i pakken er der nemlig et Divsion Optics 3-9x40 kikkertsigte med montageringe som selvfølgelig passer direkte på geværet. 

Sidst men ikke mindst så kræver et PCP gevær også at man får luft i cylinderen, derfor medfølger der en solid GAMO håndpumpe også i pakken. 

 

 

 

Udgangshastighed 385 m/s
Længde 1010 mm
Skudmetode Manuel
Vægt 3900 gram
Magasin kapacitet 10 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Polymer & Metal
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Fyldestuds, Magasin, Manual, Sigtemiddel