Udsolgt
Battle Arms Development 556-LW
Battle Arms Development 556-LW
Battle Arms Development 556-LW
Battle Arms Development 556-LW
Battle Arms Development 556-LW

Battle Arms Development 556-LW

Produktet er udsolgt.

4.999,00 DKK

Model/Varenr.: RWAGUM-EG-01-0029
Vægt: 3,2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

RWA B.A.D. AEG er et længe ventet projekt, der fremhæver både indre og ydre kvalitet. Den er fuldt licenseret af førende producenter af skydevåben og tilbehør, Battle Arms Development og Fortis MFG, og RWA B.A.D. AEG er virkelig en fryd for øjet. Den indeholder alle flagskibsdele fra begge virksomheder, såsom øvre og nedre receiver, kolbe og skinner. Denne elektriske airsoft er ikke kun sikker på at tiltrække opmærksomhed, men genskaber også hver del nøjagtigt ned til de dimensioner, der ses på realsteel modellerne.

Eksternt er B.A.D. AEG et AR15 gevær og har Battle Arms Developments flagskibs LW eller Lightweight øvre og nedre receiver. Denne receiver er ikke kun stiliseret af stilens skyld, men er også udformet på en måde, der er ideel til vægtbesparelse. Som set på den tidligere gas-version er hver linje og skæring omhyggeligt udformet til at være 1:1 med den rigtige stålkopi. Denne nøjagtighed overføres også til detaljerne. Alle detaljerne, såsom magasinudløser, låsebolt og selektor, er licenseret af B.A.D. og supplerer geværet smukt. Derudover finder du den populære B.A.D. VERT-kolbe og en bufferforlængelse samt en aftagelig skulderpude til ekstra opbevaringsplads. Dette sikrer, at hver bruger har mulighed for at opretholde geværets elegante udseende samtidigt med at der er plads til batterier.

Fortis SWITCH-håndtaget er en let, slank M-LOK-skinne, der har en hurtig frakoblingsfunktion. Denne funktion er ideel for skytter eller brugere, der ønsker at forudindstille deres skinne, inden de placerer den på geværet. Fordelen ved dette er, at det gør det nemt at installere M-LOK-kompatible tilbehør uden at skulle håndtere, at løbet kommer i vejen for installationen. Dette betyder også, at hvis du har mere end én af disse våben, har du potentielt uendelige muligheder, når det kommer til opsætning af geværet.

Internt er RWA B.A.D. AEG ikke nogen doven fætter. Denne elektriske gun leveres med en RWA-udgave af Gate Aster og er håndindstillet for at sikre optimal ydeevne lige ud af æsken. Aftrækket er ekstremt hurtig og responsiv, samtidig med at den tilbyder et jævnt tryk. Måske er den ene funktion, der helt sikkert vil få dig til at smile, den forudindstillede binære aftrækker. Dette giver brugeren mulighed for at udnytte geværets høje ydeevne ved at skyde én BB, når du trækker i aftrækkeren, og en anden BB, når du slipper aftrækkeren. Denne binære udløserfunktion gør det nemt for enhver skytte at sende en salve af BB’er ned ad banen i en hurtig og præcis takt!

Hop-up’en er en roterende stil, der er nem at justere og sidder godt fast. Den er effektiv både for lette og tungere BB’er. 

Udgangshastighed 120 m/s med 0,20g kugler
Længde 870 mm
Skudmetode Semi- & Fuldautomatisk
Hop Up Ja, Justerbar
Vægt 2848 gram
Magasin kapacitet 120 Skud
Anbefalet kuglevægt 0,28g - 0,30g
Gearboks Version 2
Batteritype 11,1V LiPo
Materialer Fuld Metal
Blow Back Nej
Stiktype Stor Dean
Batteriplacering Crane Stock/Udtræks Kolbe
Der medfølger Magasin, Manual
Våben Type M4 Platform
Type Rail M-Lok
Gevind CCW (CounterClockWise)
Magasin Type Mid-Cap