Udsolgt

Hatsan Sortie Luftpistol Trę, 4,5 mm, PCP

Produktet er udsolgt.

3.999,00 DKK

Model/Varenr.: 401292
Vægt: 2 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Mobilepay Checkout

Hurtig og nem betaling

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

 

Her har vi med at gøre en Hatsan Sortie luftpistol med PCP! Pistolen her er halvautomatisk hvilket betyder at den selv lader klar til næste skud indtil magasinet er tomt. Der sidder en lille lufttank på som kan fyldes og skyde ca 28 skud når den er fuld! Den kommer desuden med et 14 skuds magasin. Hvis man ønsker flere magasiner kan disse tilkøbes.

 

Hatsan Sortie PCP luftpistolen kommer med et flot tyrkisk valnødde skæfte med thumbrest og selve skæftet er riflet flere steder for at give et bedre greb på pistolen. Den kommer desuden med en indbygget lydmoderator i løbet, som selvfølgelig kommer med riffelgang for øget præcision. 

Udover dette kommer pistolen med Truglo fiberoptisk sigte, som gør at den føles som det lyser op når man sigter med den. Hvis ikke man ønsker at benytte dette sigte, kan man tilkøbe rødpunktssigter osv, der er nemlig railskinne på hvor du både kan påsætte 11 mm og 22 mm på. 

Du får luftgeværet leveret i en fin sort plastkuffert

 

VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. Som tidligere beskrevet har du ca. 28 skud i en optankning. Man kan tilkøbe ekstra luftcylindere hvis man ønsker at have ekstra. Derudover medfølger der også en specialstuds til at lave quick-fill med den rette kompressor. 

BEMÆRK: For at luftgpistolen her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

 

Se vores store udvalg af luftpistoler her

Udgangshastighed 245 m/s
Lęngde 420 mm
Vęgt 2000 gram
Lųbslęngde 200 mm
Magasin kapacitet 14 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Polymer & Stål
Skęfte Syntetisk
Luftgevęr Type PCP Luftgevęr