Udsolgt
Hatsan Model 25 SuperCharger QE Luftpistol

Hatsan Model 25 SuperCharger QE Luftpistol

Produktet er udsolgt.

1.399,00 DKK

Model/Varenr.: 0401167-1
Vægt: 1,7 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Hatsan Model 25 SuperCharger QE er en ret kraftig luftpistol som skyder hele 215 m/s. Luftpistolen lades ved at "knække løbet" hvor en fjeder strammes som udløses ved skud. 
Model 25 SuperCharger QE har et ergonomisk greb, hvor hånden ligger godt. Den kommer med et stål inderløb med riffelgang for bedre præcision. 

Modellen her QE kommer med deres Quiet Energy teknologi som er et integret riflet løb med en lydmoderator som faktisk tager op til 50% af lyden når du skyder. Det er den absolutte specialfeature med netop denne model 


Den kommer derudover med Hatsan's egen Quattro Trigger, som er en 2-trins aftrækker, som kan justeres, således du får den til at være lige som du ønkser når du skal trykke på den. For at optimere yderligere på præcisionen kommer SuperCharge også med TruGlo fiberoptiske sigter som "lyser op" når man sigter, hviket gør det nemmere at få sigtet hurtigt. Hvis du ønsker at påsætte et rødpunktssigte eller lignende er dette også muligt med den 11 mm skinne som er øverst på luftpistolen. 

 

En af de mere lækre features som Model 25 SuperCharge har er Hatsan's eget XRS (Recoil Reduction System), som er et indbygget system der giver et mindre rekyl når man skyder med den. Meget af rekylet bliver simpelthen dæmpet inde i pistolen, sådan du får nemmere ved at sigte og ramme med luftpistolen. 

Vil du se vores andre luftpistoler, så se her

Udgangshastighed 215 m/s
Længde 475 mm
Vægt 1600 gram
Løbslængde 184 mm
Magasin kapacitet 1 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Metal & Polymer
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Fjeder Luftgevær