Udsolgt
JSB Exact blyfri hagl, 200 stk, 4,5 mm(.177)

JSB Exact blyfri hagl, 200 stk, 4,5 mm(.177)

Produktet er udsolgt.

89,00 DKK

Model/Varenr.: 1004-02-200
Vægt: 0,1 kg.
Lagerstatus: Ikke på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

JSB Match Diabolo blev startet af Josef Schulz i 1991 hvor han som aktiv skytte selv manglende et ordenligt hagl at skyde med. Derfor startede han firmaet for at lave et hagl der ikke går på kompromis med kvalitet eller materialer! I dag beskæftiger virksomheden mere end 40 medarbejdere fra deres base i Tjekkiet. JSB sponsorerer nogle af verdens bedste airgun skytter med hagl og må siges at være med helt i toppen af skalaen for at lave kvalitets hagl. 

 

At lave blyfri ammunition til luftvåben er som sådan ikke noget nyt. Problemet har bare altid været at der ikke rigtigt har fandtes et blyfrit produkt der giver præcision og matches moderne luftvåben. Denne opgave har JSB taget på sig og de har lykkeds at udvikle dette Exact Blyfrie hagl der virkelig har fået kvaliteten og præcsisionen det fortjener. JSB har designet dette hagl ud fra deres populære dibabol hagl med en rundet ende. 
Disse hagl anvender en tungmetalfri legering med en meget jævn form. For at kompensere for blyets smørende egenskaber er haglene her behandlet med et bspecielt smørremiddel. 

 

Vægt 0,440 gram (6,79 grains)
Kaliber 4,5 mm (.177)