Hatsan Invader Auto 4,5 mm, PCP

4.899,00 DKK

Model/Varenr.: 401275
Vægt: 4 kg.
Lagerstatus: 1 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Tyrkiske Hatsan har indenfor de seneste år satset stort på at lave PCP luftgeværer som ikke skal knækkes ved hvert skud, men derimod virker via en lufttank som sidder på geværet. Dette betyder at du kan skyde et antal skud inden tanken skal genopfyldes. Dette gør at geværet ikke skal lades som man kender, men at man bare kan blive ved med at skyde indtil den er tom. Disse modeller kommer ofte med magasin, sådan du hurtigt kan få skudt nogle hagl afsted. 

Her har vi en virkelig lækker model Invader Auto, som er en af Hatsan's halvautomatisk PCP luftgeværer som repeterer selv når du skyder med den. Du får nemlig et 14 skuds magasin, som kan fyldes op og så kan der bare skydes indtil der ikke er flere skud tilbage uden at man manuelt skal lade luftgeværet. 

Modellen her kommer med et moderne taktisk syntetisk skæfte med indbygget thumbhole for bedre greb på geværet. Du får en fast kolde med gummibagkappe som giver bedre greb på skulderen! Den har desuden justerbar kindpude. Fronten kommer med picatinny railskinner hvor der kan monteres lys, støtteben og meget andet. Derudover kan der selvfølgelig sættes kikkert på med 11 og 22 mm montageringe. 

Derudover er der selvfølgelig riffelgang i løbet på den!


VIGTIG INFO: Det er meget vigtigt at du ikke skyder din cylinder tom for luft, da ventilen ikke kan lukke ved lavt tryk. 


BEMÆRK: For at luftgeværet her vil virke skal der tilkøbes en PCP luftpumpe, som kan findes her

Udgangshastighed 310 m/s
Længde 1030 mm
Vægt 3700 gram
Løbslængde 500 mm
Magasin kapacitet 14 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type PCP Luftgevær
Der medfølger Magasin, Manual