Gamo Black Bear IGT Combo, 4,5 mm

1.999,00 DKK

Model/Varenr.: 123938
Vægt: 3,2 kg.
Lagerstatus: 6 stk på lager

Gratis fragt og hurtig levering

Ved køb over 500,-

Professionelt værksted

Rep og opgradering af airsoftvåben

Godkendt Våbenhandler

Certificeret af Politiet, PAC

Skandinavisk prismatch

Læs mere her

Gamo har her deres Black Bear luftgevær i deres IGT teknologi, som er et lukket gascylinder system, hvor du "knækker" luftgeværet som man kender fra fjeder geværer. Men i IGT systemet komprimerer man luft, som udløses ved skud. Dette giver virkelig gode konsistente skud, hvor der er samme power på hvert eneste skud! Og den mister ikke hastighed over tid (når det bliver slidt). 

Black Bear IGT kommer med GAMO's nyere Storm løb, som kommer med indbygget lydmoderator for at dæmpe lidt af lyden fra geværet. Kolben kommer produceret i polymer med en fin gummi bagkappe som sidder solidt og øger komforten! 

En rigtig lækker teknologi Gamo har benyttet på netop dette luftgevær er deres CAT teknologi. CAT står for Custom Action Trigger og gør at du kan justere den 2-trins aftrækker der sidder på geværet. At du har et 2 trin system gør at du hurtigere kan forberede skuddet ved at trykke aftrækkeren ind og efterfølgende give den det sidste tryk og skyde. Dette kan justeres sådan du får aftrækket netop som du ønsker. 

Luftgeværet kommer med en rigtig lækker Gamo 3-9x40 WR kikkert

 

Udgangshastighed 305 m/s
Længde 1110 mm
Vægt 3100 gram
Magasin kapacitet 1 Skud
Kaliber 4,5 mm (.177)
Materialer Polymer og Metal
Skæfte Syntetisk
Luftgevær Type Gasstempel Luftgevær